Catalin Cazacu a castigat titlul de campion national la Superbike!

813

sfasfaCatalin Cazacu a castigat titlul de campion national la Superbike, in cadrul campionatului de motociclism viteza Romanian Superbike 2013, potrivit agerpres.ro.

Pilotul de la Taifun Racing Team avea nevoie doar de 5 puncte pentru a se clasa pe primul loc in clasamentul general si a reusit acest lucru cu usurinta, terminand cursa pe primul locul si obtinand un avans de 25 de puncte.

”Ma bucur foarte mult ca, in doar al doilea an de cand am trecut de la clasa de 600 cmc la cea de 1.000, am reusit sa castig titlul – si la o diferenta considerabila de puncte. Mi-am dorit mult sa inchei cursa pe locul 1, desi echipa mea imi ceruse sa merg fara sa fortez, pentru ca locul 10 ne era de ajuns ca sa obtinem titlul. Am considerat ca am ceva de confirmat si trebuie sa demonstrez ca sunt in forma. A fost un an greu, cu multe probleme, dar sunt fericit ca am ajuns aici si mi-am dorit o victorie deplina”, a declarat Cazacu.

Titlul de la Romanian Superbike 2013 se adauga la palmaresul deja impresionant al lui Catalin Cazacu: a fost campion la European Riders Cup (2009), pe locul al doilea la Romanian Supersport (2009), pe locul I la Romanian Supersport (2010) si a obtinut locul I in cadrul aceluiasi campionat, in 2011.