Catalina Ponor: Inca nu stiu daca ma retrag din activitate!

1436

Gimnasta Catalina Ponor a declarat, luni, pe Aeroportul International „Henri Coanda”, la revenirea de la Jocurile Olimpice, ca medalia de bronz obtinuta in concursul pe echipe este mai importanta pentru ea decat cea de la sol.

„Ma bucur ca am putut sa aduc Romaniei o medalie individuala. Pentru mine mai importanta a fost cea obtinuta cu echipa”, a spus Ponor.

Catalina Ponor s-a declarat bucuroasa pentru ca a reusit sa treaca peste ratarea de la barna, ceea ce i-a permis castigarea medaliei de argint la sol. „Ma bucur ca am putut sa dau dovada de tarie de caracter si am putut sa trec peste ce s-a intamplat la barna. Nu vreau sa vorbesc de ce s-a intamplat in concurs. Ce a fost, a fost. In primul rand eu mi-am facut greselile. Daca nu existau, atunci nu exista nici aceasta problema”, a explicat Ponor.

Tripla campioana olimpica de la Atena nu stie daca se va retrage din activitate, desi a anuntat ca va face acest lucru dupa Jocurile Olimpice de la Londra. „Nu am spus ca ma retrag, am spus-o inainte de concurs. Deocamdata urmeaza relaxare si trebuie sa vorbesc si cu antrenorii si sa vedem ce avem de facut”, a subliniat Ponor.

Sportivii romani participanti la Jocurile Olimpice de la Londra au revenit la Bucuresti, luni, dupa doua saptamani de competitie in care au reusit sa obtina noua medalii, din care doua de aur.

Romania a fost reprezentata la JO de 103 sportivi din 15 discipline si a incheiat competitia pe locul 27 in clasamentul pe natiuni, cu noua medalii (2-5-2): aur – Alin Moldoveanu (tir) si Sandra Izbasa (sarituri); argint – Alina Dumitru, Corina Caprioriu (ambele judo), Roxana Cocos (haltere), echipa masculina de sabie, Catalina Ponor (sol); bronz – echipa feminina de gimnastica si Razvan Martin (haltere).