Cateva sute de fani au venit la prezentarea lui Geraldo Alves la Ploiesti

1256

Fostul stelist Geraldo Alves a venit la Ploiesti, semnand un contract pe 2 ani, achizitionarea fostului stelist nefiind insa ultimul transfer de marca din tabara gazarilor, unde, conform celor declarate de Andi Crangu, „mai sunt in discutie doua transferuri importante”. Geraldo Alves, fundasul central portughez de 31 de ani care a jucat peste 50 de meciuri la Benfica Lisabona, a ajuns ieri la stadionul „Ilie Oana” insptit de impresarul sau, Bogdan Mara.

Acesta din urma „s-a miscat repede”, ajungand la un acord cu Petrolul, in doar cateva zile, decisiva in alegerea facuta, fiind si parerea foarte buna pe care portughezul o are despre Romania, din perioada petrecuta la Steaua. „Eu m-am acomodat foarte bine la voi in tara si, desi au mai fost propuneri, din Cipru si China, am ales sa revin aici, pentru ca mi-a fost foarte usor, in cei doi ani de la Steaua. Tin sa le multumesc celor de acolo, pentru parioada frumoasa, pentru ca am fost respectat, dar, de acum incolo, doar Petrolul conteaza”, a spus Geraldo, dupa cateva „jonglerii” cu mingea, pe „Ilie Oana”.

„Nu am avut timp sa vorbesc nici macar cu Galamaz, care mi-a fost coleg in defensiva la Steaua, totul s-a intamplat foarte repede, a venit oferta, Mara a vorbit cu patronul clubului si imediat mi-am dat acordul. Recunosc ca, din Portugalia, nu aveam cum sa vad vreu joc al Petrolului, am vazut doar cateva secvente din partida cu Rapid, iar atmosfera a fost fantastica. Sunt pregatit, m-am antrenat singur si cu tatal meu (care este antrenor, in Portugalia), dar nu la nivelul pe care l-as fi avut daca ma pregateam cu o echipa. Eu insa am rabdare si incredere, sper sa se apeleze la mine cat mai repede, poate chiar de la meciul cu Dinamo”, a spus Geraldo

Sursa: prosport.ro