In ce consta SECRETUL unei diete reusite pentru a scapa de kilogramele in plus!

451013

In ce consta SECRETUL unei diete reusite pentru a scapa de kilogramele in plus!Cel mai recent studiu ne arata ca secretul unei diete reusite pentru ca o persoana sa scape de kilogramele in plus este sa respecte orele ideale pentru mic dejun, pranz si cina, informeaza dailymail.co.uk.

Astfel, in urma studiului s-a constatat ca momentul potrivit pentru a lua micul dejun este imediat dupa 7.00, ora ideala fiind considerata 7.11.

In ceea ce priveste pranzul, intervalul orar in care este indicat ca o persoana sa manance este cel cuprins intre 12.30 si 13.00, 12.38 find considerata ora ideala.

Totodata, in cazul cinei, alimentele nu trebuie consumate dupa 19.00, ci in intervalul 18.00 – 18.30, ora 18.14 fiind cel mai bun moment pentru masa de seara.

In cadrul acestei cercetari, 1.000 de persoane au fost intrebate cand este cel mai bun moment pentru a manca ca sa slabesti.

Cercetarea a aratat ca 84% dintre cei care tin dieta considera ca ora mesei este extrem de importanta. De asemenea, 76% dintre participanti sunt de parere ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei si, daca o persoana mananca in fiecare zi dimineata, poate scapa mai usor de kilogramele in plus.

Trei sferturi dintre persoanele intervievate au declarat ca au simtit imbunatatiri in privinta propriei greutati dupa ce au luat un pranz usor si nu au sarit niciodata peste aceasta masa. De asemenea, pentru a pierde in greutate, alimentele pentru cina trebuie consumate mai devreme, intrucat oamenii sunt mai putini activi seara. Doua treimi dintre persoanele chestionate au recomandat ca cina sa fie luata inainte de ora 19.00.

Cele mai multe dintre persoanele participante la studiu – 72% – au spus ca secretul este sa nu se depaseasca la cina numarul de calorii de la pranz.

Totodata, sase din zece respondenti au spus ca a sari peste o masa va face ca procesul de a slabi sa fie mai dificil.

Pe de alta parte, cercetarile au aratat ca 56% dintre respondenti au consumat cele mai multe calorii intre orele 18.00 si 22.00.

Sursa: mediafax.ro