Ce face Serena Williams dupa ce a castigat titlul olimpic la tenis? Merge la Disneyworld!

1023

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams s-a declarat incantata, sambata, de castigarea titlului olimpic la simplu feminin si a precizat ca acum poate sa mearga la Disneyworld.

„Am castigat totul. Acum pot sa merg la Disneyworld. Eram deja multumita de cele doua medalii de aur la dublu. Nu as fi crezut niciodata ca o sa castig una la simplu. Iar acum am tot. Dumnezeule, nu credeam ca pot fi atat de fericita! Sunt in extaz. Cand am castigat turneul de la Wimbledon ma gandeam ca nu poate fi nimic mai frumos. Dar vedeti cat de fericita sunt acum. Am obtinut aurul. Uau! Am facut un meci mare si un turneu mare. Nu am jucat niciodata atat de bine pe acest teren”, a spus Williams, adaugand ca nu se simte invincibila.

Sportiva rusa Maria Sarapova, invinsa de Williams in finala de la Londra, a declarat ca americanca a fost pur si simplu prea puternica pentru ea. „Este intr-o forma incredibila. Pentru mine participarea la JO este o experienta formidabila. Am fost trista cand am ratat editia de acum patru ani. Sa vin aici, sa imi reprezint tara si sa plec cu argintul este extraordinar”, a afirmat Sarapova.