Ce masina conduce Paul Papp, eroul Stelei din meciul cu Craiova. Are si un numar de inmatriculare pe masura

1650

Paul Papp e, fara indoiala, unul dintre cei mai neglijenti fotbalisti din Romania atunci cand vine vorba de legislatia rutiera. Dovada stau imaginile surprinse de CANCAN.RO, in care fundasul Stelei incalca legea de, atentie!, 4 ori in 10 minute.

Duminica seara, in minutul 80 din partida cu Universitatea Craiova, Paul a consfintit revenirea lui Laurentiu Reghecampf la Steaua printr-o bijuterie de gol, ros-albastii impunandu-se in cele din urma cu 2-0 in fata oltenilor.

Luni a fost o zi de relaxare pentru fundasul campioanei. La volanul autoturismului sau, un BMW X6, Papp a iesit la cumparaturi.

Pe linia de tramvai…

Si, dupa cum se poate vedea in imaginile surprinse de CANCAN.RO, fotbalistul a fost grabit nevoie mare, incalcand legislatia rutiera de nu mai putin de patru ori in doar 10 minute.

Mai intai, „Paulica fara frica” a fost filmat circuland, fara nicio jena, pe linia de tramvai. Si cum semaforul nu are nicio importanta pentru el, stelistul a trecut apoi pe culoarea rosie.

…viteza de autostrada

Dovada ca fundasul campioanei era foarte grabit este viteza cu care circula acesta: nu mai putin de 130 de kilometri pe ora – cam aceeasi viteza cu care l-a „executat” pe portarul Balgradean in minutul 80 al meciului cu Craiova.

…a depasit linia continua

Si ca „meniul” sa fie complet, Papp a depasit pe linia continua, fara a tine catusi de putin cont ca isi pune in pericol propria siguranta, dar si pe cea a celorlalti participanti la trafic.

sursa: cancan.ro