Ce OFERTA: O echipa de Liga Campionilor il doreste pe Alibec de la Astra

1040

Astra negociaza dur pe mai multe fronturi. Pe langa discutiile cu Steaua pentru transferul lui Budescu si cele cu grecii de la AEK pentru Enache, si Alibec poate deveni protagonistul unei mutari. Atacantul a fost deja ofertat de o formatie obisnuita cu Liga Campionilor in ultimii ani.

Special: dam Balonul de Aur! Luni, 21:00, la Sport.ro!

Nu doar Constantin Budescu si Gabi Enache se pot desparti de Astra in aceasta iarna, dar si goleadorul Denis Alibec. Atacantul, care a implinit pe 5 ianuarie 25 de ani, a primit si el o oferta, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei citate, pe numele lui Denis Alibec a sosit la Giurgiu o oferta de transfer in valoare de 400 de mii de euro tocmai din Belarus.

BATE Borisov, formatie care a evoluat in grupele Ligii Campionilor si in acest sezon, terminand pe locul 4, cu 5 puncte acumulate, o grupa din care au mai facut parte Barcelona (14 puncte), Roma si Bayer Leverkusen (cate 5 puncte), il doreste pe roman.

Sursa citata noteaza ca BATE a trimis o prima oferta de 400 de mii de euro pentru Alibec, insa raspunsul Astrei a fost unul clar si concis: „Vrem dublul sumei”.

 Astfel, Astra asteapta acum un nou semn din partea „rusilor albi”, dar si o posibila oferta de Scotia sau Belgia, unde mai sunt cluburi interesate de fotbalistul de 25 de ani.

8 goluri in 16 meciuri a marcat Alibec in Liga I in acest sezon

1 gol in 2 meciuri a inscris atacantul in Cupa Romaniei

2 goluri in 2 jocuri are in Cupa Ligii

Alibec a marcat in acest sezon si in preliminariile Europa League, in partida Astra 3-2 AZ Alkmaar

sursa: sport.ro