Ce reclama a inventat Nike pentru a compensa absenta de la EURO 2012! VIDEO!

1136

Sponsorul oficial al EURO 2012, competitie ce va incepe vineri, 8 iunie, este Adidas. Marea rivala, Nike, e obligata sa faca tot ce e posibil pentru a nu pierde teren.

Inaintea fiecarui turneu din ultimii ani, fie el mondial sau european, americanii de la Nike si-au facut un obicei in a concepe o reclama unica, innobilata de cele mai mari talente ale momentului, prin care sa compeseze absenta de la astfel de reuniuni fotbalistice. Nici in acest an nu a facut exceptie.

Noua reclama care face furori in lumea virtuala, intitulata „My time is now”, a reusit sa stranga aproape 3 milioane de vizualizari in primele 24 de ore, contabilizand sambata, dupa doua saptamani de la prima postare pe internet, nu mai putin de 15.299.000 de accesari!

In filmuletul de trei minute se regasesc Pep Guardiola, Andres Iniesta, Cristiano Ronaldo, Sneijder, Franck Ribery, Mario Götze, Mesut Özil, Yann M’Vila, Javier Hernandez, Sakho, Pato sau Danny Welbeck.

De numele producatorului de echipament sportiv Nike se leaga si cateva cifre interesante pe net. Spre exemplu, reclama Nike „Touch of Gold” a lui Ronaldinho, postata in septembrie 2005, a fost primul video care a strans 1 milion de accesari pe YouTube.