Ce scriu jurnalistii englezi despre prestatia Stelei

1053

steauaPresa engleza scrie dupa calificarea echipei Chelsea in sferturile de finala ale Ligii Europa in urma dublei manse cu Steaua, ca formatia londoneza a fost salvata de un dezastru de spaniolul Fernando Torres, autorul golului decisiv in returul cu stelistii.

„Fernando Torres a salvat-o pe Chelsea de dezastru in Liga Europa, eliminand-o pe Steaua”, a titrat The Sun.

„A fost o seara ridicol de distractiva. Inca nu am reusit sa procesez jocul celor de la Spurs. A fost atat de ridicol si de palpitant incat s-ar putea sa am nevoie sa procesez pana la sferturile de finala. Steaua a facut din nou situatia dificila pentru Chelsea, dar de aceasta data am avut parte de noutatea unui gol al lui Fernando Torres, apoi lui Fernando Torres i-a sangerat nasul, iar apoi Fernando Torres a ratat un penalti” , se arata la finalul comentariului de pe editia online a cotidianului Telegraph.

Daily Mail a mentionat: „Torres salvator, Chelsea supravietuieste si se califica in sferturi”.

„Fotbalul este ciudat. Brusc si aproape de nicaieri, Chelsea are o perioada deosebita. Cu doar cateva zile in urma ar fi putut fi condusa cu patru goluri la pauza, dar nu a fost asa, iar acum este in sferturile Ligii Europa, va rejuca meciul din Cupa Angliei si are sanse si in campionat. Ciudat, dar atunci cand folosesti trei jucatori minunati in combinatii se intampla lucruri minunate. Aceasta este combinatia dintre Mata, Oscar si Hazard. Campionii Europei si-au aratat hotararea de a ramane in competitia continentala invingand Steaua”, noteaza si The Guardian.

Daily Mirror scrie ca Fernando Torres este eroul meciului in urma caruia Chelsea a evitat o eliminare rusinoasa din Liga Europa si ca fanii echipei londoneze nu au mai fost atat de entuziasmati de un gol inscris de spaniol de anul trecut, din aprilie, de la un meci cu FC Barcelona.

Sportsmole.co.uk noteaza ca echipa Chelsea a trecut peste „provocarea Steaua Bucuresti”.