Ce trebuie sa STIE toti romanii cu Volkswagen: doi PRODUCATORI auto ofera sume MARI daca iti schimbi masina! Cati BANI poti CASTIGA!

674

Scandalul Volkswagen produce lupte acerbe pe piata auto din intreaga lume.

Fiat Chrysler Automobiles si Ford au demarat campanii de atragere a clientilor Volkswagen din Italia. Concernul italo american ofera o bonificatie de pana la 1.500 de euro daca un client renunta la un Volkswagen in favoarea unui model din portofoliul sau, in timp ce Ford ofera pana la 750 de euro.

Fiat Chrysler Automobiles si Ford au demarat o campanie de vanzari in Italia gandita sa atraga clientii care au in prezent un model fabricat de concernul Volkswagen, titreaza Automotive News. Pe respectiva piata au fost vandute aproximativ 650.000 de modele construite de Volkswagen Group care sunt afectate de scandalul Dieselgate, ceea ce inseamna ca oamenii care au decis acordarea de bonificatii la achizitiile prin buy-back au in fata o baza generoasa de potentiali clienti.

Atat oferta de buy-back de la Ford, cat si cea de la Fiat Chrysler Automobiles au fost anuntate prin notificari interne in randul celor doua companii, obtinute pe surse de cei de la Automotive News. Potrivit publicatiei, dealerii nu considera ca practica de vanzari este una corecta fata de rivalii de la Volkswagen Group, dar niciun dealer intervievat nu a dorit sa-si asume identitatea odata cu aceste afirmatii. Unul dintre dealerii intervievati de Automotive News a declarat sub protectia anonimatului ca nu a avut mai multi clienti in showroom de cand a demarat campania. Acesta a adaugat: „Aceasta campanie nu este competitie uzuala in business, ci atacul unui rival aflat in dificultate”.

In cazul ofertei celor de la Fiat Chrysler Automobiles, bonificatiile acordate clientilor existenti ai modelelor din Grupul Volkswagen variaza intre 500 si 1.500 de euro. Dealerii Ford le propun potentialilor clienti o bonificatie de 750 de euro la achizitiile prin buy-back, cat timp au un model construit de concernul Volkswagen. Atat in cazul celor de la Ford, cat si in cazul italienilor de la FCA, oferta de buy-back cu bonificatie este disponibila indiferent daca potentialul client are o masina cu propulsor diesel sau o motorizare alimentata cu benzina. In ambele cazuri, campania este disponibila pana la finalul lunii octombrie.
Potrivit Automotive News, bonificatia acordata unui client care are un model produs de Grupul Volkswagen si care vrea sa cumpere un Fiat Panda, Fiat Punto, Fiat 500, Lancia Ypsilon sau un Alfa Romeo MiTo este in valoare de 500 de euro. In cazul in care clientul se gandeste la 500L, 500X, Freemont, Alfa Romeo Giulietta, Jeep Renegade, Cherokee sau Wrangler, bonificatia propusa creste la 750 de euro. Cea mai mare bonificatie din proiectul celor de la FCA este in valoare de 1.500 de euro si este oferita doar celor care dau la schimb un model fabricat de concernul Volkswagen in favoarea achizitiei unui Jeep Grand Cherokee.