CEA MAI MARE DEZAMAGIRE din istoria fotbalului romanesc SE INTOARCE pe teren!

630

mitea-nicolaeNicolae Mitea l-a rugat pe Cornel Talnar sa-l accepte la pregatirile din aceasta iarna ale lui Dinamo, fara pretentii financiare. Fotbalistul a anuntat ca ar fi de acord sa se antreneze cu echipa, sa faca stagiile de pregatire din Poiana Brasov si din Spania, apoi staff-ul tehnic sa decida daca poate ramane sau nu pana la vara. Totul gratis, fara bani!

„Vreau sa ma antrenez, sa fiu cu baietii, sa vada Cornel Talnar daca mai pot sau nu. Macar sa ma ia in cantonament, n-am nici o pretentie financiara, iar daca se va considera ca merit sa raman, raman! Orice, doar sa revin in fotbal”, a spus Mitea la GSP TV.

„Nu sunt accidentat, vreau doar o sansa, care nu stiu daca va mai sosi. Dar daca va veni, o sa ma tin cu dintii de ea, fiindca, probabil, ar fi ultima din cariera. Si nu vreau sa o inchei astfel cu fotbalul, ar insemna ca m-am ratat”, a mai precizat Mitea pentru Gazeta Sporturilor.

„Imi pare rau ca am plecat de la Dinamo in 2009, dupa un cantonament bun in Antalya, in care marcasem de 5 ori. Am facut si greva, au fost probleme care de atunci au devenit tot mai mari”, a mai adaugat Mitea.