Cea mai scumpa bulgareala din istoria Stelei!

1091

steaua-astra-bulgari-gabriel-fluerariuSteaua a fost sancţionata cu penalitate sportivă de 30.000 de lei de Comisia de Disciplină în urma incidentelor provocate de suporterii proprii la meciul cu Astra Giurgiu când au aruncat cu bulgari de zăpadă în jucători şi oficiali.

Fundasul Ionut Putanu de la Viitorul Constanta a primit, pentru eliminarea de la meciul cu Concordia (1-1), o suspendare de un joc si o amenda de 740 lei. La randul sau, Lucian Paun, preparatorul fizic de la Concordia a fost suspendat o luna si a primit o amenda de 640 lei.

Pentru eliminarea de la meciul cu Otelul Galati (2-3), fotbalistul Wallace Alves (Rapid Bucuresti) a primit o suspendare pe 2 jocuri si o amenda de 2.000 lei.

Marius Curtuius (Gloria Bistrita) a fost suspendat un joc si amendat cu 740 lei, dupa eliminarea din partida cu Univ. Cluj (0-0).

Mijlocasul Paolo Pestana ”Paulinho” (U Cluj) a primit o suspendare pentru 4 jocuri si o penalitate de 3.000 lei, iar atacantul Cleiton de Melo (U Cluj) a fost suspendat 2 jocuri si amendat cu 2.000 lei.