Cel mai bun moment al zilei pentru a SLABI cu ajutorul EXERCITIILOR FIZICE!

2336

1micul dejunOamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca cel mai bun moment al zilei pentru a slabi este sa lucrezi cateva exercitii fizice inainte de micul dejun, potrivit mediafax.ro.

Conform britanicilor, efortul fizic inainte de prima masa a zilei este mai eficient decat in orice alta perioada, informeaza Daily Mail.

Nu numai ca efortul inainte de micul dejun reduce din greutatea corporala, dar favorizeaza si o circulatie mai buna a sangelui.

Doctorul Jason Gill, cel care a condus studiul, considera ca exercitiul fizic in sine este bun pentru sanatate, dar cel efectuat dimineata forteaza corpul sa se bazeze pentru energie pe grasimea corpului.

„Cand oamenii vorbesc despre slabit, se refera la faptul ca vor sa scape de grasime”, a adaugat el.

Zece barbati au facut o vizita la laboratorul lui de la Institutul Cardiovascular si al Stiintei Medicinei si au primi micul dejun de fiecare data. La prima vizita, barbatii nu au facut niciun fel de exercitiu fizic, la a doua au facut o plimbare pe jos timp de o ora inainte de micul dejun iar la a treia vizita au efectuat acelasi efort dupa prima masa a zilei.

Cei care au luat micul dejun dupa exercitiul fizic au folosit mai mult de 33 la suta din grasimea corporala pentru efortul fizic, conform studiului. Totusi, cei care nu pot efectua exercitii fizice inainte de micul dejun nu trebuie sa dispere pentru ca si ei au parte de rezultate benefice in comparatie cu cei care nu fac miscare.

„Cea mai mare diferenta este intre a face ceva si a face nimic. Daca vei face sport inainte de micul dejun, vei avea rezultate mai bune intr-un timp mai scurt. Dar daca nu poti face exercitii fizice inainte de micul dejun, nu dispera, tot vei avea rezultate benefice, dar mai incete”, a mai spus Gill, care a dorit sa mentioneze ca totusi procesul de slabit este unul incet.