LIGA 1

Cel mai vechi lider din fotbalul romanesc s-a retras DEFINITIV!

jean-padureanuJean Padureanu, cel mai longeviv conducator din fotbalul romanesc, s-a retras din activitate, momentul fiind marcat printr-o festivitate ce a avut loc inainte de meciul Gloria Bistrita – Dinamo, contand pentru etapa a XXIX-a a Ligii I.

Festivitatea a inceput cu aproximativ 40 de minute inainte de startul meciului cu Dinamo, la stadionul din Bistrita care poarta numele presedintelui Jean Padureanu.La eveniment, alaturi de Padureanu s-au aflat, pe gazonul arenei din Bistrita, vicepresedintele LPF si observatorul partidei, Alexandru Boc, presedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, primarul Bistritei, Ovidiu Cretu, presedintele CJ Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, prefectul judetului Ioan Tintean, precum si noul sef al clubului, administratorul special Alexandru Hatfaludi.

Primarul Ovidiu Cretu i-a oferit lui Padureanu o diploma de mari dimensiuni, presedintele CJ i-a dat o placheta, prefectul o diploma de excelenta, iar Constantin Anghelache un premiu de excelenta si un buchet de trandafiri albi si rosii. De asemenea, Alexandru Boc i-a inmanat lui Jean Padureanu un trofeu din partea LPF. Fiecare a tinut un scurt discurs, multumindu-i lui Padureanu pentru realizarile inregistrate de-a lungul anilor si urandu-i sanatate si viata lunga. Ultimul care a vorbit a fost Jean Padureanu, care a spus ca este foarte emotionat. La randul sau, el le-a multumit suporterilor bistriteni si iubitorilor fotbalului din intreaga tara care au apreciat lucrurile bune pe care le-a facut. Padureanu le-a multumit si celor din tribune care au fost alaturi de echipa.

1 Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP