Cesinha revine in liga 1 la Petrolul: Sunt gata sa fac treaba pentru Ploiesti

1109

Cesinha e „lup galben” cu acte in regula. Brazilianul a fost dus la Ploiesti la insistentele lui Mircea Rednic. „A fost o perioada frumoasa la Rapid da acum ma gandesc doar la Petrolul”, a declarat mijlocasul.

Fostul jucator al Rapidului, Cesinha a revenit in Liga 1 dupa o pauza de un an si jumatate, in care a jucat fara succes pentru Larissa, in Cipru si in liga a doua portugheza la Moreirense, pentru care a evoluat, in total in 10 partide si a inscris 3 goluri.

Brazilianul, liber de contract din decembrie 2011, a trecut de vizita medicala si a semnat cu Petrolul, unde este singurul mijlocas de picior stang. Cesinha a venit la insistentele lui Mircea Rednic, cel care l-a avut elev si in Giulesti in sezonul 2007-2008.

CESINHA, PETROLUL: „Am venit de trei zile, ma simt confortabil in Romania, este casa mea. Sunt gata sa fac treaba pentru Petrolul, vrem sa facem performanta, sa ajut echipa in campionat”

Cesinha nu se teme de o primire ostila din parta fanilor petrolisti, chiar daca a evoluat pentru rivala din Giulesti. Brazilianul a marcat impotriva actualei echipe la victoria cu 5-0 a Rapidului din 2010, in Cupa Romaniei.

CESINHA, PETROLUL: „Pentru mine nu e problema, ma gandesc numai la Petrolul. La Rapid a fost o perioada frumoasa, Copos a fost corect cu mine, acum sunt la Petrolul pentru a face performanta si pentru un loc bun in campionat”