CFR a invins cu 2-1 in 10 oameni la Galati. Muresan a a luat rosu in minutul 20

981

CFR Cluj s-a impus pe terenul celor de la Otelul Galati, scor 2-1, iar partida a fost una pe cat de spectaculoasa, pe atat pe dificla pentru brigada de arbitrii. Muresan a deschis scorul din penalty in minutul 7, dar Galatiul a egalat prin Inkango in minutul 38. Ronny a marcat golul victoriei pentru campioana in minutul 53.

Sebastian Coltescu si colegii sai au fost nevoiti sa ia trei decizii extrem de importante in prima repriza, intr-un interval destul scurt, hotarari care puteau influnta soarta partidei. Mai intai, gazdele au cerut penalty in minutul 6, apoi CFR-ul a primit lovitura de la 11 metri la faza imediat urmatoare. Ambele decizii au fost luate corect de Coltescu.
In minutul 22, Muresan a comis un fault violent asupra lui Stromajer, fault care i-a adus o eliminare directa. Si aceasta decizie a fost luata corect de arbitri.

Muresean e multumit

Presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, a laudat atitudinea elevilor lui Ioan Andone din partida de la Galati, dar a precizat ca va lua masuri impotriva lui Gabi Muresan, care a sfarsit eliminat meciul cu Otelul. „Cel mai mult vreau sa remarc atitudinea fotbalistilor nostri, care s-au daruit, au revenit si au obtinut victoria. Mi-a amintit de meciul de acum doi ani, contra Craiovei, cand la fel am reusit sa intoarcem rezultatul. iti trebuie moral si valoare ca sa faci asta. Pana la urma, in ultima saptamana am batut Vaslui cu 3-0, pe Liberec si acum pe Otelul in deplasare, trei partide foarte grele. Nu am vazut daca a fost chiar fault de rosu la Muresan, dar vom avea o discutie cu el, pentru ca ia destul de multe cartonase rosii. La 1-1 la Galati eram multumit si cu un egal, important era sa nu pierdem. Am avut 8 schimbari fata de meciul de la Liberec. Ma multumeste ca suntem in preajma locului I, pe aici e locul nostru pana spre final, ne place sa stam in spate. Avem mentalitate de campioana”, a spus Iuliu Muresan la Fanatik Show, pe DigiSport.