CFR – Basel se vede la trei televiziuni. Vezi programul televizarilor din Cupele Europene

1039

CFR, Steaua, Dinamo si Vaslui sint cele 4 echipe care vor avea de disputat prima mansa, campioana din Gruia urmind sa joace miine seara, iar celelalte 3 joi seara.

Pe ce post vom vedea meciurile? Turul Basel – CFR va fi pe TVR 1, DolceSport 1 si DigiSport 1 si va avea loc marti seara, cu incepere de la 21:45. Antena 1 va transmite in direct joi seara, de la 19:45 primul meci din „dubla” Ekranas – Steaua, care se va juca la Vilnius, pe un teren cu iarba sintetica. Si turul Dinamo – Metalist Harkov a fost achizitionat deja. Va fi in direct pe sportro, tot joi, dar de la 20:30, intilnirea urmind sa se joace pe Arena Nationala.

Vaslui – Inter ar putea fi netelevizat!
Singura partida care inca nu se stie daca si pe ce post va fi televizata e cea dintre FC Vaslui si Inter Milano, care are loc joi, de la 21:45. Doar doua posturi TV au facut oferte, insa sumele propuse i-au revoltat pe sefii moldovenilor: „Unii, cind e vorba sa incaseze bani, nu e deloc criza. Cind, insa vine vorba sa achite sau sa faca o oferta e criza mare de tot. Ei bine, ii anunt sa-si ia gindul ca vor Vaslui – Inter va putea fi transmis pe o suma mai mica decit cea de la Vaslui – Fenerbahce. Deci, sa-si ia gindul”. Cel mai probabil, in cursul zilei de azi, FC Vaslui va relua discutiile cu posturile TV si va face anuntul oficial in privinta televiziunii care va urma sa transmita live meciul de la Piatra Neamt. Sursa: gsp

CITEȘTE SI: Saptamana decisiva pentru echipele romanesti in Champions League și Europa League. Programul televizarilor!