CFR Cluj a primit acceptul sa joace pe Cluj Arena. ”U” face scandal!

836

Tensiunile dintre „U” si CFR, privind dreptul de a evolua pe Cluj Arena, au fost disipate. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a explicat, clar si raspicat ca, din sezonul viitor, CFR va putea evolua pe stadionul nou construit, in masura in care isi va manifesta interesul.

Ziarele din Cluj au speculat, in ultimul timp, inainte ca Marginean si Ana Maria Prodan sa preia pe „U” ca Arpad Paszkany a declansat o actiune de „gonire” a celor interesati sa preia ‘sepcile’. Scopul din spatele acestei manevre ar fi fost, accesul la Cluj Arena, stadion folosit in prezent exclusiv de „U”.

Concret, numarul unu din Gruia ar fi dat sfara in tara in randul oamenilor potenti financiari din Cluj si i-a anuntat ca vor avea mari probleme in conditiile in care se vor gandi sa preia clubul de la Walter.

Dupa ultimele declaratii date de autoritati, se pare ca nu va mai exista niciun fel de nemultumire din partea oficialilor din Gruia, acestia avand, la randul lor, acces pe Cluj Arena.

„Avem un contract in derulare cu Universitatea Cluj, pentru sezonul viitor. Noi l-am mostenit de la vechea conducere. De fapt, este ceva aproape similar cu intelegerea din fostul campionat. Speram sa ramana in picioare. In sensul ca dorim in continuare sa colaboram cu Universitatea Cluj. Totusi, vom cauta si alte solutii. Am spus clar ca acest stadion este al clujenilor si nu resping meciuri ale altor echipe, tocmai pentru a acoperi cheltuielile. Daca alte echipe vor cere sa joace, va exista un tarif si vor putea juca. Cum vine Roxette aici care a negociat, la fel se negociaza si alt contract”, a explicat Horea Uioreanu, pentru Stiri de Cluj.

 

„U” are restante

In ceea ce priveste discutiile purtate cu Ana Maria Prodan, Uioreanu a punctat: „M-am intilnit cu doamna Prodan intr-o dimineata. Nu stia nici de termenii contractului. I-am dat un exemplar din acest contract. I-am comunicat care sunt datoriile clubului stranse in ultimele luni, e vorba de 160.000 de lei. Am sfatuit-o si i-am facilitat o intilnire la finante cu domnul director Costin, pentru a vedea ce datorii are fata de bugetul statului. De atunci doamna nu a mai revenit cu vreo propunere”.

Sursa: Prosport