CFR Cluj face scor cu nou-promovata Sageata Navodari, 6-1! VIDEO

592

Imagini de la antrenamentul echipei nationale a Romaniei. Antrenament Romania.CFR Cluj a invins pe teren propriu, cu scorul de 6-1, pe Sageata Navodari, intr-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Djokovici ‘2, Maah ’30, Rui Pedro ’42, Deac ’46, ’85 si Camora ’87, in timp ce pentru oaspeti a inscris Sorian, in minutul 65.

1-0: Djokovici a trimis o minge spre poarta adversa de la jumatatea terenului, balonul l-a sarit pe portarul Pogacsics si a intrat in poarta.

2-0: Maah a recuperat un balon in jumatatea adversa, a patruns pe zona centrala si a inscris cu un sut in forta de la 16 metri.

3-0: Maftei l-a lansat in adancime pe Rui Pedro si acesta a inscris primul sau gol din acest sezon cu un sut de la 7 metri lateral stanga.

4-0: Maah i-a pasat lui Deac si acesta a inscris cu un sut de la 10 metri dupa ce l-a driblat si pe portarul Pogacsics.

4-1: Vezan l-a lansat in adancime pe Sorian si acesta a inscris cu un sut pe sub Felgueiras de la 16 metri.

5-1: Deac a inscris cu un lob peste Pogacsics de la 14 metri.

6-1: Munteanu a respins gresit un balon centrat din partea stanga si Camora a marcat cu un sut din voleu, de la 11 metri.

Vezi VIDEO rezumat!

In minutul 54, Filip a primit cartonasul galben si implicit pe cel rosu pentru un fault la mijlocul terenului asupra lui Muniru.

CFR Cluj: Felgueiras – Maftei, Rada, Piccolo, Camora – Muniru (Batin ’64), Djokovici – Deac, Rui Pedro (Fl. Costea ’72), Hora (Gabionetta ’55) – Maah. Antrenor: Petre Grigoras.

Sageata Navodari: Pogacsics – Peteleu, Cr. Munteanu, Fl. Popa, I. Filip – N’Doye, Vezan – Fl. Achim (Lupu ’56), Tigoianu (Sorian ’46), Al. Grigoras (V. Dinu ’32) – M. Roman. Antrenor: Tibor Selymes.

Cartonase galbene: Rada ’90+2 / Peteleu ‘4, Fl. Achim ’13, I. Filip ’39, ’54.

Cartonas rosu: I. Filip ’54.

Arbitri: Sebastian Coltescu (central) – Octavian Sovre, Ionel Dumitru (asistenti) – Florin Marcu (rezerva).

Observatori: Aron Huzu, Florin Batrinu.

Sursa: mediafax.ro