CFR Cluj i-a INCHEIAT cariera lui Diego Milito!

1150

Inter Milan's Argentine forward Milito cDiego Milito va rata restul sezonului, dupa ce s-a accidentat grav la ligamentele incrucisate ale genunchiului stang in meciul pe care Inter Milano l-a castigat joi seara, pe ”Giuseppe Meazza”, in fata formatiei CFR Cluj, in Europa League la fotbal.

Argentinianul, autorul ambelor goluri ale lui Inter in finala Ligii Campionilor castigata in 2010, tocmai revenise pe gazon dupa o accidentare si a parasit terenul in lacrimi, pe targa, dupa doar sase minute de joc. Milito a jucat o minge in preajma careului echipei clujene si in sprintul dupa balon crampoanele i-au ramas infipte in gazon, suferind o entorsa teribila la genunchi.

”Este vorba de o leziune la ligamentele incrucisat anterior si colateral extern, o noua accidentare pentru Diego, care nu are nimic de a face cu problemele pe care le-a avut inainte”, a declarat antrenorul Andrea Stramaccioni la finalul partidei.

Conform unor estimari, Milito, care are aproape 34 de ani, va sta in afara gazonului circa sase luni, existand si riscul unei incheieri premature a carierei.

O data pentru operatie va fi stabilita in scurt timp, dupa ce sud-americanul va fi supus la examene medicale complete.

”La Gazzetta dello Sport” relateaza despre un posibil transfer la Inter, pentru a suplini absenta lui Milito, cehul Milan Baros, care si-a reziliat contractul cu Galatasaray.