CFR Cluj a invins pe Dinamo cu 1-0! VIDEO

906

222CFR Cluj a invins pe Dinamo, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, si a intrerupt atat seria de trei victorii a “cainilor” in campionat, cat si pe cea de doua pe care o reusisera in Gruia.

Neinvinsa in ultimele cinci etape, dar cu doua remize in ultimele doua partide, CFR-ul intalnea aseara Dinamo, echipa in proces de revenire, cu trei victorii consecutive. Un alt argument al dinamovistilor era acela ca au invins in ultimele doua jocuri de pe terenul ceferistilor.

Vezi VIDEO rezumat!

Meciul incepe ideal pentru CFR: Maftei il lanseaza pe Costea, care ramane singur cu Balgradean si il “executa” pe acesta cu un sut plasat la coltul lung (9). Deac poate dubla apoi avantajul, dar trage pe langa bara dreapta al portii (13). Dupa 10 minute, Deac isi exaspereaza din nou fanii: prima data reia cu capul din 6 metri paralel cu poarta, dupa care primeste o alta minge in careu pe care o expediaza departe de poarta. Pe acest fond de dominatie a gazdelor apare insa si o speranta pentru dinamovisti: Rada il loveste cu talpa pe Serban si e eliminat (31). Chiar si cu un om in minus clujenii continua sa domine pana la pauza, insa fara vreun efect pe tabela.

Ocaziile intarzie sa apara in a doua parte a jocului: ceferistii se multumesc cu incercarea de a conserva rezultatul, in timp ce dinamovistii gasesc cu greu cai spre careul clujean. Prima sansa apare abia in minutul 63, cand Lazar trimite in bara transversala de la 10 metri de poarta. Timpul trece alarmant de repede pentru dinamovisti, iar urmatoarea ocazie vine abia dupa 20 de minute: Elton bate sub bara o lovitura libera, dar Felgueiras se opune. Aceasta este practic si ultima sansa de egalare. Meciul se incheie cu scorul de 1-0, un rezultat entuziasmant pentru CFR si dur pentru Dinamo, care a jucat peste 60 de minute cu un om in plus.

Sursa: prosport.ro