CFR-ul l-a luat pe Sapunaru si pe cel mai bun atacant la ora actuala in Grecia

570

Dupa calificarea in grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj trebuie sa se miste rapid pe piata transferurilor, mai ales tinand cont de accidentarile numeroase si importante din lot.

Cel mai important nume este, poate surprinzator, un roman, dar din strainatate: Cristian Sapunaru! Acesta are o situatie dificila la Porto, club cu care insa CFR este in relatii foarte bune. Conform surselor ProSport, negocierile sunt foarte avansate. Ramane de vazut daca Sapunaru ar sosi sub forma de imprumut sau cu un transfer definitiv. Romanul nu are un salariu exagerat de mare in Portugalia, vehiculandu-se nu mai mult de 500.000 de euro pe an, suma suportabila de CFR Cluj.

Al doilea nume urmarit de CFR si aflat de ProSport este al grecului Giannis Kontoes, de la AEK Atena! Fundas dreapta de meserie, acesta poate evolua si in centru, si chiar pe stanga. Are 26 de ani si este evaluat de transfermarkt.de la 1,3 milioane de euro, de asemenea o suma suportabila de CFR, mai ales tinand cont ca va incasa din Liga Campionilor aproximativ 20 de milioane de euro. Kontoes a sosit la AEK in 2011, jucand 28 de meciuri, dupa ce timp de patru ani evoluase la Panionios. Este supranumit Tigrul.