Cine ar fi crezut acum vreo doi ani? BATAIE PE BILETE la meciul Romania – Olanda: Peste 30.000 vandute deja!

979

Romania-Olanda, cel mai asteptat meci al anului 2012, se va juca, fara indoiala, cu „casa inchisa”. FRF a vandut deja 30.000 de tichete la meciul de la 16 octombrie (ora 21:00, Arena Nationala): 25.000 pe Internet si 5.000 la casele de bilete.

Chiar daca au fost deranjati de preturi, fanii s-au ingramadit sa ia bilete la Romania-Olanda, fiind optimisti in privinta rezultatului.

Luni s-a dat startul vanzarii de bilete si la casele de la Arena Nationala, dupa ce 25.000 de tichete au fost achizitionate pe Internet. S-au mai vandut 5.000, desi pana la meci mai este o saptamana.

„E cam japca! Au pus la inaintare biletele mai scumpe, alea ieftine le baga doar cand vor ei”, a comentat o fana pentru gsp.ro. „Nu sunt preturi exagerate. Am venit de azi ca sa prind tichet, la meciul cu Andorra era sa nu intru, noroc ca s-au deschis portile”, a comentat un alt suporter al echipei nationale.

Biletele se vor vinde la stadion pana pe 16 octombrie, programul caselor fiind 10:00-18:00. Biletele sunt insa disponibile in continuare si pe net, la adresele biletefotbalonline.ro, myticket.ro, eventim.ro si bilete.ro. De asemenea, pachete pentru toate meciurile de acasa ale „tricolorilor” vor mai exista pana pe 12 octombrie si vor include si intrarea la „amicalul” cu Belgia din 14 noiembrie.