Cine sunt cei mai bine platiti sportivi ai anului 2013!

1453

floydmayConform revistei Sports Illustrated, care a realizat un top al celor mai bine platiti sportivi din lume, Floyd Mayweather Jr. incaseaza anual  peste 69 de milioane de euro. Mayweather Jr. este cel mai bine plătit sportiv din lume in anul 2013.

Locul secund este ocupat de baschetbalistul James LeBron, cu 43,5 milioane de euro, din care 30 de milioane provin din contractele de publicitate.

Locul trei vine din „sportul rege” si apartine lui David Beckham, care si-a agatat ghetele in cui la sfarsitul acestui sezon, dupa o cariera sportiva de 21 de ani.

Locul patru este ocupat de jucatorul de fotbal american Drew Bress, de la New Orleans Saints, castigatoare in acest an a campionatului NFL. In varsta de 34 de ani, Bress are incasari de 36,8 milioane de euro.

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant, cu 36 de milioane de euro, este pe pozitia a cincea, fiind urmat pe sase de tenismenul elvetian Roger Federer cu 33,4 milioane de euro.

Fernando Alonso aduce Formula 1 pe locul sapte in Top 10, castigurile pilotului spaniol de la Ferrari situandu-se in jurul a 32,3 milioane euro. Locurile opt si noua au revenit golfului. Tiger Woods, este cu 31,4 milioane de euro in fata compatriotului si rivalului sau, Phil Mickelson, care are 30,4 milioane de euro. Top 10 este incheiat de starul portughez Cristiano Ronaldo, jucatorul lui Real Madrid incasand 27, 1 milioane de euro.