Ciobotariu: Duminica, la Severin, INVINGEM SAU MURIM!

1024

Antrenorul echipei CSMS Iasi, Liviu Ciobotariu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, ca partida de duminica, de pe teren propriu, cu CS Turnu Severin este extrem de importanta pentru punctele puse in joc, dar mai ales pentru moralul elevilor sai.

„Ori invingem ori murim cu Turnu Severin! Alta varianta nu avem la acest meci extrem de important pentru noi. Situatia din clasament nu ne permite sa mai facem pasi gresiti. Avem mare nevoie de victorie pentru a aduna puncte si a urca in clasament, dar mai ales pentru a le ridica moralul baietilor. Dupa partida cu Astra, din Cupa, era o atmosfera de inmormantare in vestiar! Trebuie sa ne revenim! Sper ca voi alege cel mai bun «11» in acest meci si ca vom obtine prima victorie din actuala editie de campionat. Cel mai important pentru mine acum este sa le redau moralul jucatorilor dupa atatea partide nereusite”, a spus Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul formatiei iesene a mai adaugat ca pentru meciul cu Turnu Severin va lipsi doar fundasul Alexandru Cretu: „Din pacate, Cretu a luat cartonas rosu in meciul cu Astra si va lipsi etapa aceasta. Vestea buna este ca va reveni Petar Jovanovic, jucator care ne-a lipsit atat de mult in ultimele etape. Keita, care a suferit o accidentare in meciul cu Astra, urmeaza sa faca o ecografie, pentru a vedea care este situatia. Nu cred ca voi putea conta pe el. In schimb, Petrovic, alt jucator accidentat in meciul cu Astra, poate fi recuperat pana la ora meciului cu Turnu Severin”.