Clasic: MM Stoica era sa se IA LA BATAIE cu oficialii Concordiei!

671

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost implicat intr-un incident cu doi oficiali ai clubului Concordia Chiajna, dupa meciul din optimile de finala ale Cupei Romaniei – Timisoreana, soldat cu eliminarea stelistilor.

„Erau doua persoane din staful Concordiei care tipau si injurau. Eu nu intelegeam ce vor. Unul este Lucian Paun, un preparator fizic care a batut un ziarist anul trecut in Antalya. Pe celalalt nu-l cunosc, am auzit ca este Costica Dumitru care s-a dus la primarul Chiajnei cu un cutit sa-si ceara banii”, a explicat Stoica intr-o intervetie telefonica la DigiSport.

Oficialul stelist a afirmat ca este dezamagit de eliminarea din Cupa Romaniei. „Meciul a fost la discretia noastra, dar n-am marcat. Am intalnit o echipa care a alergat enorm si care e greu de batut pe teren propriu. E normal sa fim dezamagiti, dar nu este un capat de tara. Cupa Romaniei era al treilea obiectiv ca importanta. Cred ca arbitrul Marian Balaci nu e pregatit pentru nivelul acesta. Nu ne-a acordat doua penaltiuri, iar la faza cu galbenul lui Tiberiu Balan ne intreba pe noi daca e al doilea cartonas. Mihai Costea este un castig pentru Steaua, creste de la meci la meci”, a precizat Stoica.

Conform www.prosport.ro, la finalul meciului Mihai Stoica a parasit arena ilfoveana escortat de fortele de ordine, dupa ce a fost la un pas de bataie cu Dumitru Costica, antrenorul cu portarii al gazdelor. Managerul Stelei a fost despartit de oficialul ilfovean, dar a continuat sa rada ironic si sa-si instige „rivalul”: „Te-ai remarcat , copile, te-ai remarcat”. Incidentul a fost aplanat in cele din urma de cei din jur, iar conducatorul stelist s-a urcat in autocarul echipei.