Clauza IREALA pentru un pusti de la Steaua. Becali spera ca va da LOVITURA

967

Becali a pus o clauza record pentru un pusti de la Steaua.

Radoi l-a adus, a prins cateva minute la Steaua in 2015, dar l-a convins pe Becali ca poate fi un pariu de zeci de milioane de euro in viitor.

Steaua s-a pacalit in trecut cu jucatori la care a renuntat usor si pentru care a platit apoi milioane de euro. Tosca si Iancu sunt doua dintre cele mai recente exemple, pentru ca acum Becali sa incerce sa-l ia pe Vatajelu de la Craiova, un alt fost junior al Stelei.

Patronul Stelei nu vrea sa mai pice in aceeasi capcana, asa ca s-a asigurat ca jucatorii tineri nu vor mai pleca usor de la Steaua.

Vlad Mihalcea, pustiul de 17 ani pe care Radoi l-a adus in vara anului trecut, a semnat un nou contract cu Steaua, pe 5 ani, intelegere care are o clauza record in Romania, de 50 de milioane de euro.

 Potrivit agentului sau, Sorin Paraschiv, citat de DolceSport, intalnirea a avut loc in urma cu cateva saptamani.

Vlad Mihalcea ar putea continua la Brasov din 2016. Daca Dica si Radoi vor accepta oferta celor de la FC Brasov, Mihalcea si Enceanu sunt primii jucatori pe care vor sa-i ia de la Steaua, sub forma de imprumut.

Mihalcea nu este primul pariu de zeci de milioane de euro al lui Becali, care le-a pus clauze de reziliere de 20 si 25 de milioane de euro lui Stanciu, respectiv Iancu.

sursa: sport.ro