Clipe de COSMAR pentru un tusier: „L-au amenintat cu un CUTIT si cu o ULUCA”

1493

Un tusier din Liga a 5-a a trait clipe de cosmar pe terenul de joc. Fanel Porumbel, tusier la meciul Rapid Razvani – Unirea Spantov 3-2 din L5 Calarasi, a ridicat fanionul avind in spate doi sateni inarmati cu un cutit, respectiv o uluca.

Dupa arbitrul care a scuipat un jucator in loc sa-l avertizeze si partida care nu s-a disputat fiindca s-au furat portile, „judeteana” din Calarasi revine cu o noua scena pitoreasca. Si o sperietura teribila pentru un tusier!

Conform sportcalarasean.ro, pe tot parcursul confruntarii Rapid Razvani – Unirea Spantov 3-2, arbitrul Fanel Porumbel a fost amenintat de un satean cu un cutit. „In vreme ce un alt suporter al echipei din Razvani a tot incercat sa ii bata pe fluierasi cu o uluca”, titreaza sursa amintita.

Porumbel n-a putut fi contactat pentru a da detalii suplimentare. 10 puncte are liderul L5 Calarasi, Spantov, care a suferit prima infringere a sezonului chiar pe terenul din Razvani!

„Baiatul cu chelie schimbat dupa pauza se plimba cu cutitul in mina pe partea bancilor de rezerva. La fel si tipul ala cu uluca intr-o mina si cutitul in foaia AJF in cealalta mina, plasat in spatele aceluiasi Porumbel”
Vasile Braica, preot in Spantov, citat de sportcalarasean.ro

Sursa: gsp.ro