Cole pleaca de la Chelsea. Vezi ce SUPER ECHIPE il vor!

918

Ashley Cole se pregateste sa o paraseasca pe Chelsea la finalul sezonului. Presa engleza scrie ca fundasul stanga a decis sa nu semneze o noua intelegere cu londonezii si va pleca de pe Stmford Bridge in pauza competitionala din iarna.

E gata sa negocieze cu alte echipe din ianuarie, cand intra in ultimele sase luni de contract. PSG, Real Madrid si Inter Milano sunt printre echipele interesate sa-l aduca gratis pe internationalul englez in varsta de 31 de ani.

Un alt nume despre care se spunea ca va parasi una dintre fortele din Premier League era cel al lui Danny Wellbeck. Se pare insa ca atacantului lui Manchester United ii prieste concurenta. Sir Alex Ferguson pare sa fie multumit de evolutiile tanarului englez si a ales sa il pastreze an lotul “diavolilor”.

Tom Cleverley e sigur ca evolutiile bune ale virfului din nasionala Albionului se datoreaza si venirii lui Robin van Persie. „Toata lumea se astepta sa nu-si mai gaseasca locul, insa el a demonstrat cat de important e atat pentru United, cat si pentru Anglia”, si-a laudat Cleverley colegul. Wellbeck n-a inscris in acest sezon pentru „diavoli”, insa a reusit o „dubla” pentru nationala Angliei vineri, contra selectionatei din San Marino.