EXTERN

#Colectiv „Foc! Foc! Fugiti, oameni!”. Fiul presedintelui FR Scrima s-a trezit urland. Care mai e starea basistului trupei „Goodbye to Gravity”

Moment cutremurator pentru basistului trupei Goodbye to Gravity, petrecut in spitalul Floreasca.

Ranit grav in incendiul din urma cu aproape doua saptamani, basistul Alex Pascu se recupereaza la spitalul Floreasca.

Alaturi de solistul trupei Goodbye to Gravity, Pascu e singurul dintre cei 5 membri ai formatiei care a supravietuit. Starea sa ramane grava, scrie Gazeta Sporturilor. Mama sa, Ana Pascu, fosta floretista si acum presedinte de onoare al Federatiei de Scrima, si-a dorit transferul sau cat mai rapid in strainate, insa a renuntat dupa ce Bogdan Enescu, tobosarul trupei, a incetat din viata in timp ce era transportat cu avionul.

Alex, 34 de ani, a suferit arsuri interne si externe, pe partea superioara a corpului. In acest moment, Pascu nu este transportabil si din cauza temperaturii de 41 de grade pe care o are.Gazeta prezinta si un episod emotionant petrecut in spital, in prezenta medicilor. La un moment dat, Alex a avut un cosmar, a deschis ochii si a strigat: „Foc! Foc! Fugiti, oameni!” Nici macar doctorii nu au putut sa-si explice cum a fost posibil sa se intample asta, avand in vedere ca pacientii aflati sub efectul sedativelor puternice si al morfinei nu viseaza.

Alex Pascu e tratat in continuare la spitalul Floreasca, unde o prietena buna de-a mamei sale, medicul Ioana Grintescu, se ocupa atent de situatia lui.

sursa: sport.ro

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP