Concordia merge prost. U Cluj a batut-o cu 2-0 la Chiajna

682

 In clasament Concordia se afla peste Chiajna, dar pe teren jocul arata cu totul altceva. „U” Cluj domina inceputul meciului fara probleme. Pe rand Dinu, Cleiton sau Dos Santos incearca sa-i puna probleme lui Lepmet, dar apararea face fata si da un impuls oamenilor din atac, iar jocul se echilibreaza pe alocuri.

Cei 8 suporteri care au facut deplasarea de la Cluj isi incurajeaza frenetic echipa, practic sunt cel mai tare de pe stadion, la concurenta cu strigatele antrenorilor.

Micuta galerie clujeana striga „Haide U”, iar jucatorii se conformeaza. Patrascu trimite o pasa pe diagonala, Paulihno preia, iar apararea Concordiei se opreste, cerand ofsaid, dar portughezul continua cursa si il executa pe Lepmets (’27). Tot el profita de greseala goalkeeperului ilfovenilor si reuseste sa faca „dubla”.  Echipa lui Ilie Stan incearca sa reintre in joc, oamenii de atac si-au pierdut tinta, ratand cateva sanse de a inscrie prin Welington, Pana sau Simion, iar pana la finalul primei nimic nu s-a mai schimbat, Concordia fiind anihilata de clujeni.

Jucatorii Concordiei au venit mai montati de la vestiare si au reusit sa intre in joc , dar la fel ca in prima repriza, apararea dirijata de Balauru sta bine, nu se sperie in fata atacurilor venite din partea elevilor lui Ilie Stan. „U” Cluj sta adopta pentru aceasta a doua parte un stil putin mai defensiv, incercand sa loveasca pe contraatac, avand in vedere spatiile lasate de amfitrioni dupa avantul spre poarta lui Balauru, care greseste pe final cand a fost aproape sa comita un penalty dupa ce a iesit hazardat.

Meciul s-a incheiat in uralele celor 8 fani veniti de la Cluj care si-au incurajat echipa favorita pe toata durata partidei.