Evenimentul anului in Romania a inceput intr-o nota amuzanta. Organizatorii amicalului de lux Dinamo – Barcelona au asigurat prezenta a doua traducatoare pentru conferinta de presa a catalanilor, dar acestea nu au reusit sa se descurce impecabil, asa cum era de asteptat.

Nu stim daca problema pentru care ambii jucatori ai Barcelonei au avut nevoie de lamuriri suplimentare la aproape toate intrebarile jurnalistilor a fost cauzata de lipsa de profesionalism a celor care asigurau traducerea sau daca cei doi catalani intampinau probleme cu limba spaniola (este stiut faptul ca unii dintre catalani au probleme sa inteleaga spaniola – in acest caz se pune intrebarea de ce traducerea nu a fost asigurata de un vorbitor de limba catalana!?-), cert este ca fotbalistii lui Vilanova au inteles doar franturi din intrebari si au raspuns in consecinta.
Astfel, s-a creat cea mai hilara faza a conferintei: la o intrebare legata de Torje (poreclit „Messi de Romania”), care le va fi adversar in La Liga, din acest sezon, dupa transferul la Granada, Pinto a starnit rumoare in sala.
„Inca nu am apucat sa discutam cu antrenorul si nici nu am participat la sedinta video in care au fost analizati jucatorii lui Dinamo. Cred ca este un fotbalist bun, dar imi vine greu sa cred ca se poate compara cu Messi. De cele mai multe ori, astfel de epitete nu sunt bune pentru jucatori”, a comentat Pinto, neintelegand intrebarea jurnalistului.

Duckadam, Hagi si Popescu. ATAT!
Intrebat ce stie despre fotbalul romanesc, portarul de rezerva al Barcelonei nu a stat pe ganduri si a enumerat trei nume celebre: Duckadam, Hagi si Popescu. Despre generatia actuala, nimic, dar bunul simt l-a determinat sa admita ca are referinte bune despre tinerii jucatori romani.
Ii stiu pe Duckadam – este o legenda-, pe Hagi si Popescu, fotbalisti mari. Din generatia actuala nu cunosc pe nimeni, dar am inteles ca fotbalul romanesc este in crestere.„, a mai spus Pinto.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.