Contra are ca obiectiv la Petrolul castigarea Cupei Romaniei!

956

Noul antrenor al echipei Petrolul Ploiesti, Cosmin Contra, prezentat oficial, vineri, intr-o conferinta de presa, are ca obiective in acest sezon clasarea in primele patru locuri ale Ligii I si castigarea Cupei Romaniei – Timisoreana.

Directorul general al clubului Petrolul, Daniel Capra, a prezentat noul staff tehnic al echipei format din antrenorul Cosmin Contra si antrenorul secund Laurentiu Rosu.

„Avem incredere in noii antrenori, sper ca impreuna cu dansii sa ne atingem cele doua obiective propuse: clasarea in zona locurilor 1-4 si castigarea Cupei Romaniei”, a spus oficialul ploiestean.

Contra, care a mai antrenat in Liga I pe FC Timisoara, a declarat in conferinta de presa, ca vrea sa duca mai departe munca inceputa de precedentul tehnician, Mircea Rednic.

„Proiectul de aici a fost tentant pentru mine. Sunt un antrenor tanar si ambitios, cred ca putem creste impreuna, si eu si echipa. Nu este usor sa iei o echipa in plin campionat, dar antrenorul care a fost inainte a facut o treaba extraordinara, noi trebuie sa ducem mai departe aceasta munca. Ca si la Timisoara, am la dispozitie un lot foarte bun. Sper ca oamenii pe care i-am gasit aici sa fie diferiti”, a mentionat Contra.

Fostul international vrea ca Petrolul sa devina o echipa agresiva si ii atentioneaza pe jucatori ca disciplina este obligatorie. „Jucatorilor le cer sa dea totul pe teren, impreuna trebuie sa ne propunem sa castigam fiecare meci. Vreau o echipa mai agresiva in toate momentele jocului. Daca va exista determinare, indiferent de rezultat, jucatorii vor fi apreciati. Nu voi schimba programul si sa tin echipa in cantonament patru zile, vreau sa cred ca am de a face cu profesionisti. La mijloc sunt bani, prime de obiectiv, trebuie sa ii luam impreuna. Imi place disciplina, iar cine o va incalca va avea de suferit”, a precizat el.

Cosmin Contra le-a promis suporterilor ca va face absolut totul pentru Petrolul Ploiesti. „Nu ma mai simt legat de Dinamo, a fost doar un episod in cariera mea de fotbalist. Acum sunt petrolist. Nu sunt genul sa pup steagul, dar le promit suporterilor ca voi face tot ce-mi sta in putere pentru a duce echipa unde ei isi doresc. Am venit cu ambitia de a ajunge antrenorul care va sta cat mai mult la Petrolul”, a mai afirmat Contra.

Antrenorul Cosmin Contra a semnat, luni, un contract valabil un an si jumatate, cu optiune de prelungire pentru inca un sezon, cu Petrolul Ploiesti.