Copos e mandru de rapidisti, cand joaca fara sa ceara bani!

1020

copos-se-retrage-de-la-rapid-vand-clubul-pentru-un-leu-122876George Copos, a declarat sambata seara, dupa meciul cu Viitorul Constanta, castigat cu scorul de 2-1, ca este mandru de jucatorii pregatiti de Marian Rada, deoarece „sunt extraordinari”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Astazi au jucat pe o prima substantiala, pe de-o parte, iar pe de alta parte eu sunt mandru de ei, pentru ca sunt extraordinari. E o dragoste pentru Rapid pe care nu pot sa o uit”, a spus Copos.

George Copos a precizat ca este „in discutii cu doua persoane” interesate de cumpararea clubului Rapid: „Domnul Gruia (Stoica) este una dintre ele, care are o viziune extraordinara. Ma bucur foarte mult pentru ca-mi aduc aminte de mine cand aveam 38 de ani si am devenit proprietar la Rapid. Asa e Gruia acum, cu o viziune fantastica. Un om foarte foarte puternic, cu o intelepciune cum rar am vazut in Romania, si mi-as dori foatre mult daca ar putea sa vina. Saptamana viitoare o parte din bani o sa-i platim catre jucatori. Ieri am fost la pranz cu un om foarte foarte puternic, care este extrem de interesat si m-as bucura foarte mult daca s-ar concretiza. Baietii au stat trei zile la AFAN si domnul Dumitru Costin sa se ocupe de problemele de sindicat ale celor care sunt in fabrici”, a mai spus Copos.