Copos: Jucatorii sunt suparati? Eu am pierdut 23,5 milioane de euro!

1078

copos_01_4c244a85f1George Copos, a comentat, luni, pentru MEDIAFAX, intentia fotbalistilor giulesteni de a refuza sa se antreneze daca nu vor fi platiti, spunand ca jucatorii au dreptul sa faca ce vor, dar a adaugat ca este adevarat ca unii dintre ei au salarii foarte mari.

„Jucatorii sunt suparati? Si eu sunt extrem de suparat pentru ca impreuna cu firmele din grupul Ana am pierdut 23,5 milioane de euro. Iar cu 23,5 milioane de euro puteam sa creez 3.500 de locuri de munca. E dreptul jucatorilor sa faca ce vor, dar, in acelasi timp, pot sa spun ca e adevarat faptul ca unii dintre ei au salarii foarte mari. Am vazut azi in presa si pot sa spun ca e adevarat. Ce scrie in presa, asta e raspunsul meu”, a spus Copos.

Oficialul gruparii giulestene sustine ca nu are programata o intalnire cu jucatorii. „Eu nu mai am nicio treaba de trei ani. Am platit acei bani, 23,5 milioane de euro, in ultimii trei ani doar din respect fata de culorile clubului. Am platit ce era de platit pana la 31 martie pentru licenta, iar dupa participarea la Adunarea Generala a creditorilor de ieri misiunea mea s-a incheiat”, a mai afirmat, pentru MEDIAFAX, George Copos.

Team managerul echipei Rapid, Danut Perja, a anuntat, luni, ca este posibil ca fotbalistii rapidisti sa refuze sa se antreneze marti daca nu le vor fi platite macar salariile pe luna februarie.

Perja a explicat ca antrenamentul programat luni dimineata a fost transformat intr-o sedinta de recuperare de comun acord cu tehnicianul Marian Rada. „Astazi era programat antrenament, dar jucatorii de comun acord cu Marian Rada au decis sa faca doar o recuperare. Dar maine (n.r. -marti), daca nu vor fi platiti, e posibil sa refuze sa se antreneze. Vom vedea maine ce se va intampla”, a spus Danut Perja la televiziunea Sport.ro.