Copos se ploconeste pe langa Dinu Vama ca sa revina in Giulesti

1092

Actualul presedinte al Astrei ar fi de acord sa revina la Rapid doar daca vor pleca Zotta si Sabau. Locul 7 pe care ocupa Rapidul in prezent, la 7 puncte de liderul Pandurii, nu e deloc pe placul lui George Copos, mai ales ca echipa a parasit si Europa prematur, ratind banii de la UEFA.

Desi s-au adus in aceasta vara 13 fotbalisti, lucrurile nu merg bine in Giulesti, iar patronul, asa cum face de fiecare data, ii regreta pe oamenii pe care i-a indepartat. Copos vrea acum sa-l readuca in Grant pe Dinu Gheorghe, actualul presedinte al Astrei, dupa ce in urma cu un an de zile cei doi s-au certat si „Vama” a parasit clubul.

Nu e prima oara cind cei doi negociaza, s-a mai intimplat si in luna martie, dar atunci auzind o conversatie intre Taban, presedinte CA Rapid, si Constantin Zotta, presedintele executiv, in care cei doi il vorbeau urit, Dinu l-a refuzat pe Copos. Acum, oficialul Astrei i-a transmis ca nu poate sa lucreze cu Zotta si ca ar lua in calcul o revenire numai daca fostul arbitru n-ar mai fi in Grant.

Ar veni cu Sumudica
De asemenea, „Vama” nu ar agrea nici o colaborare cu Ovidiu Sabau, pe care il considera „un antrenor bun, dar nu e potrivit pentru Rapid”. Astfel, daca ar accepta sa se intoarca la Rapid, ar dori sa aduca el un tehnician, iar acesta ar fi Sumudica! Mutarile au fost la un pas sa se realizeze in weekend-ul trecut, Sabau si Sumi ar fi fost dati afara de la Rapid, respectiv Vaslui, daca ar fi pierdut, dar n-a fost cazul.

15 ani au trecut de cind Dinu Gheorghe a venit prima oara la Rapid, in aceasta perioada a avut 4 mandate in Giulesti

sursa: gsp