Costel Pantilimon a FUGIT de la Manchester in Romania, pentru a se INSURA!

1097

 pantilimon_romania_franta_gsp_GA_3836_e4ed26f3a0Costel Pantilimon a venit urgent in Romania pentru o scurta bucata de timp, pentru a se casatori. Pantilimon a ales sa se casatoreasca la Primaria comunei Dumbravita,  avand alaturi doar familia si cativa prieteni apropiati. Emotiile l-au coplesit pe  portarul de 2,02 m, in momentul in care a semnat certificatul de casatorie.

„E un moment important din viata mea, un moment important pentru familiile noastre. Trebuia sa vina si acest pas! Ne bucuram de aceasta zi, suntem fericiti si sper sa fim asa toata viata. Am petrecut o perioada frumoasa din viata mea  la Timisoara, au fost sase ani deosebiti, m-am si stabilit aici, am multi prieteni aici, lume care se bucura alaturi de mine in momentele fericite si asta m-a facut sa-mi unesc destinul cu persoana iubita aici, la Timisoara”, a spus Costel Pantilimon pentru Opinia Timisoarei.

Ioan Timofte, care ii este si impresar internationalului roman a fost prezent la eveniment, insa Panti nu a apucat sa-i invite si pe fostii colegi de la Poli: ”Stiu doar cativa dintre fostii colegi, pentru ca a fost o chestie foarte rapida si nu am putut sa invit multa lume. Am venit din Anglia de pe o zi pe alta, era greu sa apuc sa-i chem si in plus au inceput campionatele si fiecare e la echipa. Eu am profitat ca noi, la Manchester City, avem doua zile libere, am ajuns la Timisoara luni, am rezolvat ce mai era de rezolvat, azi a fost casatoria  iar maine ma intorc la echipa.  Dar cu toate ca a fost pe viteza, e o zi fericita pentru noi si asta conteaza.   Le-am spus si celor de la echipa mea ca vin sa ma casatoresc si s-au bucurat pentru mine, m-au felicitat cu totii”, a mai spus Pantilimon, care va face o petrecere mai mare in vara, atunci cand va avea loc casatoria religioasa.