Craciunescu: 99,99 la suta castig procesul cu FRF. Se judeca la Rm. Valcea!

916

Ion Craciunescu crede ca in procent de 99,99 % va castiga procesul cu FRF, care va avea loc la Ramnicu Valcea, el intentionand sa actioneze in instanta forul fotbalistic dupa decizia Comitetului Executiv de a i se lua prerogativele de presedinte al CCA.

„Azi mi-au dat o noua adresa prin care mi-au luat toate prerogativele. Am fost anuntat ca nu mai am niciun fel de atributii la CCA timp de 45 de zile si ca trebuie sa predau gestiunea. Decizia apartine Comitetului Executiv. Am tot respectul pentru functia pe care o ocupa Mircea Sandu, dar dansii sa nu-si inchipuie ca sunt mai presus de legile sau de Constitutia Romaniei. Nu am sa stau cu mainile in san si am sa-i actionez in instanta. Va fi un blitz krieg (razboi rapid) pe care il voi castiga in proportie de 99,99 %. Procesul va avea loc la Ramnicu Valcea, unde am domiciliul”, a declarat, Ion Craciunescu.

Ion Craciunescu a fost demis, la 1 august, din functia de presedinte al CCA de catre Comitetul Executiv al FRF, intrunit la Casa Fotbalului. „Am fost demis de Comitetul Executiv fara niciun motiv. Asa au vrut cluburile din Divizia A si asa s-a hotarat. Mie nu mi s-a comunicat niciun motiv. Pur si simplu m-au demis”, declara la acea data Ion Craciunescu.

La 2 august, Alexandru Deaconu a acceptat propunerea conducerii Federatiei Romane de Fotbal de a prelua functia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, ramasa vacanta dupa demiterea lui Ion Craciunescu.

Comitetul Executiv a aprobat, in 13 octombrie 2011, numirea in fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor a lui Ion Craciunescu, care urma sa conduca acest for pana in 2014.

El l-a inlocuit pe Vasile Avram, arestat intr-un caz de coruptie. Craciunescu a mai condus CCA in perioada iunie 2003 – octombrie 2005. Mircea Sandu l-a indepartat atunci pe Craciunescu de la conducerea CCA, dupa ce fostul arbitru l-a sustinut pe Gheorghe Popescu la alegerile pentru presedintia FRF din 21 noiembrie.