Craciunescu atacat dur de Porumboiu: Cel mai potrivit pentru el ar fi internarea la «Auschwitz»

539

Ion Craciunescu este tinta a 12 cluburi, care cer debarcarea acestuia din fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Cel mai aprig contestatar ramane Adrian Porumboiu, care s-a saturat de scandalurile din Liga I din cauza arbitrajelor dezastruoase, el precizand ca principalul vinovat este Ion Craciunescu.

“Subiectul este inchis, daca 12 cluburi cer demiterea lui Craciunescu lucrurile sunt clare. FRF-ului nu-i mai trebuie 12 probleme in plus si, daca vor sa avem un campionat plin de scandaluri, incertitudini si inechitati, il vor lasa pe sef la CCA, dar vor raspunde. Nu te poti juca, sunt investitii mari, nu ii poti lasa pe altii sa stabileasca campioanele lor. Arbitrii trebuie sasi vada de treaba lor, iar echipele sa joace fotbal. Ce, eu nu am alta treaba decat sa ma cert cu Paszkany?

Daca omul ala ar fi echidistant, ar avea onoare si ar fi imaculat as putea sa spun ca are ceva in cap, dar habar nu are sa conduca. Am laudat un arbitru de la Pitesti, Catalin Popa. Am pierdut cu el, am si castigat. Era un copil, se vedea pe el ca e curat, dar, pentru ca l-am laudat eu, l-au si scos. Va dati seama cat de putred e omul ala pe interior. El poate sa ii invete pe arbitrii doar cum sa arbitreze pe 100.000 de euro. Cel mai potrivit pentru el ar fi internarea la «Auschwitz»”, a declarat Porumboiu pentru Sport Total FM.

In opinia patronului vasluian, Craciunescu este sustinut de secretarul general al FRF, Adalbert Kassai.

„Kassai este smecherul care sta in umbra si de acolo da loviturile, pentru ca unii stau foarte bine in spatele reflectoarelor”, a mai spus Porumboiu.