Cristea dat afara de la Petrolul. Steaua il asteapta cu bratele deschise

1099

„Dl Florian Walter a facut lista jucatorilor care vin de la Cluj, eu am spus de atunci ca ar fi bine sa fie vandut Adrian Cristea. Sunt prea multe discutii pe seama lui, scandaluri si poate si el isi doreste sa plece din campionat. Poate Adrian Cristea nu e cel mai potrivit pentru noi, suporterii nu il agreeaza.

Eu nu as vrea sa plece la o echipa cu care ne batem. Gigi il voia imprumut si daca da satisfactie, sa il ia, ca la cate tepe si-a luat, nu mai risca. Adrian a avut oferta de 1 mil de euro in martie de la echipe din Rusia si Ucraina. In momentul asta, in conditiile dorite de Becali, sunt sanse minime sa-l ia! Acuma depinde si de sfaturile primite de la cancelaria palatului”, a spus Vivi Rachita, managerul Petrolului Ploiesti, la Sport.ro

„Mi-a spus mie cineva ca Rednic vrea sa scape de el. E vorba de comportamentul lui, nu ca nu e valoros. Si cu Reghe o sa-i fie greu, dar o sa intervin eu imediat: <<Bai, te nenorocesc imediat!>>. Asa mi-a zis mie cineva ca Rednic vrea sa il dea sa aduca alti jucatori in locul lui, mai tineri, mai ascultatori, mai supusi.

El pana acum n-a fost fotbalist. Acum o sa fie, ca vine la Steaua. Poate sa ajunga si la nationala. Are voie la Bianca in fiecare zi, dar n-are voie cluburi si n-are voie bautura.

Am vorbit deja cu Walter, maine imi da raspunsul, ca vrea sa vorbeasca fata in fata cu el, dar nu are ce raspuns negativ sa imi dea. Abia asteapta sa vina. A vorbit si Victor cu el, i-a zis <<Tu il stii pe Gigi, ca nu e la ca Dinamo sau la Cluj, Gigi te nenoroceste>>. I-a zis ca intelege, ca stie”, a spus ieri Becali