Cristi Chivu este laudat de italieni DUPA PRESTATIA DIN MECIUL cu Pescara!

1053

SPORT, CALCIO: SERIE A  - INTER - SIENACristian Chivu a avut o prestatie buna la primul sau meci ca titular in actuala editie a campionatului de fotbal al Italiei, castigat de echipa sa, Inter Milano, cu scorul de 2-0, in fata formatiei Pescara, pregatita de Cristiano Bergodi.

Gazdele au deschis scorul prin Palacio (min.30), in urma unei faze la care a participat si Chivu, rezultatul final fiind stabilit dupa pauza de Guarin (min.54)

Fostul capitan al reprezentativei Romaniei, in varsta de 32 ani, a fost indisponibil in prima parte a sezonului din cauza unei accidentari pe care a suferit-o in luna august, in play-off-ul Europa League.

Intr-o alta partida disputata sambata seara in cadrul etapei a 20-a din Serie A, Bologna a dispus pe teren propriu, cu 4-0, de Chievo Verona, prin golurile lui Kone (min.13), Gilardino (min.44 si 59) si Gabbiadini (min.89). La oaspeti, mijlocasul Adrian Stoian a fost titular, fiind inlocuit dupa pauza (min.52), in timp ce fundasul Paul Papp a ramas pe banca de rezerve pana la finalul jocului.