Cristi Chivu: Vaslui a jucat curajos, a avut o posesie foarte buna!

478

Jucatorul formatiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat, joi seara, la Digisport, ca a fost placut impresionat de FC Vaslui, la meciul din mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa, incheiat la egalitate, scor 2-2.

„Mie mi-a placut Vasluiul, modul cum a jucat, cu mult curaj, cu posesie foarte buna, cu actiuni frumoase, au pus probleme. Noi am obtinut o calificare muncita, dupa meciul tur parea ca totul e usor, dar nu e asa. Calificarea s-a jucat dupa primul gol al Interului. Ca te numesti Inter sau Cucuietii din Deal, bucuria e aceeasi la o calificare”, a declarat Chivu, care spera sa revina la echipa dupa pauza competitionala cauzata de meciurile echipelor nationale.

Formatia FC Vaslui a fost eliminata din Liga Europa, dupa ce a terminat la egalitate, joi seara, in deplasare, scor 2-2 (1-0), meciul cu echipa italiana Internazionale Milano, in mansa secunda a play-off-ului competitiei. Golurile vasluienilor au fost marcate de Stanciu ’35 din penalti si Varela ’79, in timp ce pentru italieni au inscris Palacio ’76 si Guarin ’90+2. In tur, Inter Milano s-a impus, in deplasare, cu scorul de 2-0.