Cristi Popovici este noul antrenor de la Ceahlaul Piatra Neamt

826

În timp ce majoritatea formaţiilor de Liga 1 fac transferuri pe bandă rulantă menite să consolideze şi să sporească valoarea lotului de jucători, nemţenii de la Ceahlăul au întărit conducerea executivă şi conducerea tehnică.

Sosirea lui Gheorghe Chivorchian de la Timişoara, uns team-manager la gruparea de sub Pietricica a fost completată astăzi cu un transfer la nivelul băncii tehnice puţin scontat şi de cei mai apropiaţi ai susţinători al clubului pietrean.

Băcăoanul Cristi Popovici posesor al Licenţei Pro este noul antrenor principal al Ceahlăului, în timp ce fostul antrenor Costel Enache a fost avansat Director Tehnic.

„Costel Enache rămîne conducătorul băncii tehnice la Ceahlăul. Este munca lui şi trebuie să o continue. Numirea lui Popovici s-a făcut pentru că avem nevoie de un antrenor principal cu Licenţă Pro”, sună explicaţia lui Viorel Mastacaneanu, presedintele CA al FC Ceahăul.

În sezonul recent încheiat antrenorul principal de la Ceahlăul, Costel Enache a activat cu derogare de la Federaţie, deoarece Ceahlăul a fost nou promovată în sezonul precedent. sursa: prosport.ro