Cristian Chivu e sigur: Imi voi incheia cariera la INTER!

650

116582hp2Cristian Chivu a declarat la RaiSport ca este nerabdator sa revina pe teren, dupa o lunga absenta cauzata de o accidentare, si a precizat ca isi va incheia cariera la gruparea italiana, atat el cat si conducerea clubului fiind multumiti de colaborare.

„Viitorul meu? La Inter! Cel putin asta sper, daca nu vor vrea ei sa scape de mine! Glumesc. Sunt fericit, cu adevarat fericit aici si clubul este multumit de mine. Imi voi incheia cariera aici”, a spus Chivu, informeaza site-ul oficial al clubului Internazionale Milano.

Fundasul roman a fost intervievat, luni, si de Inter Channel, pentru care a spus ca a fost sustinut de toti cei de la club in perioada de dupa accidentare.  „Am avut in continuare dureri dupa prima operatie, astfel ca am decis sa mai fac una. Ultimele patru luni nu au fost usoare, dar am trecut peste acestea. Cei de la club, colegii mei, cu totii m-au ajutat. Abia astept sa joc din nou” , a afirmat Chivu.

Cristian Chivu este de parere ca Internazionale Milano are sanse la titlu. „Aceasta echipa are potential nelimitat. Avem jucatori experimentati, care pot decide soarta unui meci, si altii gata sa faca un pas inainte. Putem sa ne luptam pentru titlu. Consider ca este normal ca din cand in cand sa existe o cadere de forma. Nu trebuie sa uitam ca nu e usor sa joci si joi si duminica. Acest lucru ne afecteaza, mai ales avand in vedere faptul ca unele deplasari au fost lungi. Vom incerca sa castigam meciurile din campionat si sa profitam daca Juventus va gresi. Ar putea avea o perioada mai proasta – nu m-ar surprinde – si in plus este angrenata in Liga Campionilor, ceea ce se va vedea”, a explicat Chivu.