Cristian Dulca este noul antrenor al echipei Gaz Metan Medias

1298

Tehnicianul Cristian Dulca a fost prezentat oficial, joi, ca noul antrenor al formatiei Gaz Metan Medias, el afirmand ca are ca obiectiv cu gruparea ardeleana ocuparea unei pozitii intre primele sapte echipe ale Ligii I.

cristian dulca„Ma bucur ca am devenit antrenorul Gazului. E o onoare pentru mine sa lucrez la un club cu o asemenea stabilitate si care a vut performante in anii precedenti. Am gasit un lot numeros si foarte bun. Trebuie sa muncim foarte mult, sa avem atitudine si multa determinare in jocul echipei. Nu sunt strain de aceste locuri, am copilarit aici pana la 14 ani, apoi m-am mutat in Cluj. Acomodarea pentru mine a trecut deja. In dicutiile pe care le-am avut cu persoanele din conducerea clubului, am spus ca vreau un obiectiv, pentru ca e foarte important sa stii pe ce drum o ia echipa. Din punctul meu de vedere obiectivul, locul 1-7, este realizabil. Ma bucura faptul ca persoanele de la Gaz Metan s-au gandit la mine”, a declarat Dulca.

Presedintele clubului, Ioan Horoba a declarat ca Dulca a semnat un contract valabil pentru un sezon.

„Am facut contractul pe un an de zile, sper ca dupa sase luni sa nu-l ia o echipa mare. Pentru ca asa se intampla de obicei, cine pleaca de la noi, pleaca la mai bine. Asta e diferenta intre Gaz Metan si alte echipe. Dulca s-a nascut la Medias si a si jucat la Medias. E un om mai legat de club. Ma bucur ca am ocazia sa lucrez cu tineri, am ramas doar eu cel mai in varsta. Obiectivul echipei este ocuparea locului sapte. Trebuie sa tinem cont de posibilitatile financiare pe care le avem. Tot ce este peste locul sapte este o realizare in plus. De patru ani nu mi-am propus salvarea de la retrogradare, chiar daca au fost momente grele. Avem si in continuare probleme financiare, dar sper sa intram in normalitate in aceasta vara. Conditiile sunt bune, am vorbit si aseara cu Multescu, care mi-a spus ca nu a intalnit nicaieri o asa baza sportiva. Si regreta, parca ii e dor, daca nu ar fi alte chestiuni s-ar intoarce. Asta glumind”, a spus Horoba.

Cristian Dulca il inlocuieste pe banca tehnica a echipei Gaz Metan pe Gheorghe Multescu, care a preluat formatia Dinamo Bucuresti.