Cristiano Ronaldo anunta PLECAREA de la Real Madrid!

1212

Cristiano Ronaldo Pictured With His Family & Girlfriend On HolidayJorge Mendes, care ii reprezinta pe Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho, Falcao, Thiago Silva, Coentrao si Pepe, printre altii, a facut o declaratie care ii nelinisteste pe fanii „galacticilor”, intr-un interviu acordat unui post de radio italian, Radio Mana Mana Sport.

„Nu stiu daca Ronaldo vrea sa schimbe aerul sau nu. Venirea sa ar fi un avantaj si un câstig pentru orice echipa cu aspiratii. Trebuie sa asteptam, sa vedem, intrucât Cristiano Ronaldo este acum la Real Madrid si nu stiu daca isi doreste sa schimbe clubul. Poate ca da…”, a spus Jorge Mendes, citat de Digisport..

Real Madrid isi va putea pierde in aceasta vara nu doar antrenorul, Jose Mourinho, despre care se spune ca s-a inteles deja cu Roman Abramovich asupra revenirii sale la Chelsea, dar si principala vedeta, Cristiano Ronaldo, care e nemultumit ca nu a reusit inca sa câstige o Liga a Campionilor si nici un Balon de Aur de când este la Madrid. De serviciile lusitanului se intereseaza intens Manchester United si PSG.