Cristiano Ronaldo: As vrea sa am o discutie cu cei care ma considera arogant!

1028

Internationalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat, intr-un interviu pentru CNN, ca uneori imaginea sa il defavorizeaza si ca nu intelege de ce unele persoane il considera arogant.

„Uneori am o imagine proasta pentru ca sunt prea serios. Insa daca oamenii stiu cu adevarat cine sunt, ei ar fi constienti ca pur si simplu detest sa pierd. Mi-ar placea sa discut intr-o zi cu cei care ma califica drept arogant, pentru a intelege in ce masura ma considera astfel”, a spus Ronaldo.

El a precizat ca daca ar trebui sa se autocaracterizeze, ar spune ca este „direct, onest” si ca detesta esecul.

In Spania, portughezul are o personalitate controversata. Câstigatorul Balonului de Aur in 2008 a provocat polemica in Spania in septembrie, când s-a declarat trist, fara sa ofere detalii. Desi ulterior el a precizat ca nu este o tristete legata de probleme salariale, afirmatia unui fotbalist care câstiga zece milioane de euro pe an intr-o tara in criza a iritat unii suporteri.

Referitor la Balonul de Aur, trofeu ce va fi atribuit peste o luna si pentru care marele sau rival este argentinianul Lionel Messi, de la FC Barcelona, Ronaldo a precizat ca nu poate sa spuna daca merita aceasta recompensa, dar se afla „intr-o pozitie buna”.