Cristiano Ronaldo nu este preocupat de bani, dar e „trist din motive profesionale”

1163

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat ca nu este preocupat de contractul sau, subliniind ca tristetea despre care a vorbit in ultimele zile nu este legata de bani.

„Vreau sa reafirm, fara sa fiu preocupat de contract, ca atentia mea este concentrata asupra castigarii fiecarui meci si fiecarui trofeu disponibil, prin sustinerea esentiala a colegilor mei si a madridistilor”, a afirmat Ronaldo intr-un mesaj postat pe Facebook, in limbile engleza si portugheza.

Tristetea lui Ronaldo a provocat numeroase speculatii in ultimele zile, in presa sportiva spaniola.

Duminica seara, dupa meciul cu Granada, Cristiano Ronaldo, a afirmat ca este „trist din motive profesionale”, explicand astfel faptul ca nu a sarbatorit reusitele, el fiind autorul unei duble.

„Sunt trist dintr-un motiv profesional, acesta este motivul pentru care nu sarbatoresc golurile. Faptul ca Iniesta a fost premiat de UEFA nu are nicio legatura. Nu voi mai vorbi de acest aspect, ma concentrez la meciurile Portugaliei. Lucruri mult mai importante”, a precizat Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a dat asigurari, marti, ca „tristetea” sa nu are legatura cu banii si a sustinut ca „motivatia, devotamentul, implicarea si dorinta de castiga toate competitiile” nu-i sunt afectate.

Unele ziare spaniole au scris ca Ronaldo ar putea fi nemultumit de salariu, pe care l-ar considera prea mic in comparatie cu cele ale altor jucatori, cum ar fi Zlatan Ibrahimovici (PSG). Ibrahimovici are un salariu anual de 14 milioane de euro, in timp ce Ronaldo este platit la Real Madrid cu 10 milioane de euro pe an.