CRISTIANO RONALDO SI REAL MADRID vin in Romania: Tuneu de 5 stele, alaturi de City, Liverpool, Milan sau PSG

981

Au trecut mai putin de doua luni de la amicalul de lux dintre Dinamo si Barcelona, dar organizatorii partidei de pe „National Arena”, Adrian Thiess si Mihai Craiu, pregatesc deja un nou eveniment pe care Bucurestiul il va gazdui in vara viitoare. Surse apropiate persoanelor care i-au adus pe catalani in Romania, au explicat cu lux de amanunte:

„Se va organiza un turneu amical foarte puternic in Bucuresti peste aproximativ un an, la care vor lua parte patru echipe. Dar nici una din Romania. Exista o lista, de pe care vor fi alese participantele. Real Madrid va veni sigur si ramane ca organizatorii sa se decida, pentru celelalte trei locuri, intre Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Milan, PSG si Fenerbahce. Probabil vor face niste sondaje in randul iubitorilor fotbalului din Romania”.

Interesant este ca pretul biletelor la acest eveniment va fi mult mai redus decat la intalnirea dintre Dinamo si Barcelona, cand suporterii au platit minimum 99 de lei pentru a-l vedea pe Messi. „Cel mai ieftin tichet va costa in jurul a 40 de lei, dar cine achita acest pret va putea vedea doua meciuri! Intr-o zi se vor juca semifinalele, iar in alta finala mica si finala mare. Partidele vor incepe la ora 18:15, respectiv la 20:45. Va fi un maraton al fotbalului de calitate!”, a punctat aceeasi sursa.

In mod normal, cheltuielile pentru un astfel de eveniment vor fi considerabil mai mari decat cele alocate pentru aducerea Barcelonei. Totusi, organizatorii lucreaza intens si la aceasta problema si, in buna masura, solutia a fost gasita. „Evenimentul va beneficia de aportul unui sponsor foarte puternic. Este vorba despre un gigant care nu a intrat inca pe piata din Romania. Negocierile sunt intr-un stadiu avansat, dar daca, prin absurd, nu se concretizeaza, se va apela la o importanta companie de telefonie mobila”, au incheiat apropiatii celor care se vor ocupa de eveniment.

Sursa: prosport.ro