CS Mioveni s-a reunit cu Neaga pe post de antrenor secund

494

Retrogradata in Liga a II-a, CS Mioveni, si-a reluat astazi pregatirele pentru noul sezon. Echipa s-a reunit cu antrenori noi, dar si cu foarte multe nume noi in randul jucatorilor, anunta liga2.ro.

 

Noii antrenori ai galben-verzilor au fost prezentanti in aceasta dimineata, Mihaita Ianovschi – principal si Adrian Neaga – secund, in timp ce Telu Stancu va fi director tehnic. Dintre jucatorii care au retrogradat sezonul trecut au mai ramas doar sase, Olteanu, Popescu, Miulescu, Nastasie, Cosereanu si Neaga, lor alaturandu-li-se ieri sapte fotbalisti de la FC Dani Coman, care au evoluat anul trecut in Liga a IV-a si alti 13 jucatori veniti in probe de la echipe de ligi inferioare.

 

„La reunire au venit jucatorii care mai au contract si cei care probabil vor face parte din lot de acum inainte. Speram sa facem o echipa competitiva cu care sa ramanem in Liga a II-a pentru ca pornim cu acest handicap de 13 puncte, iar la anul sa atacam promovarea. Eu mai am contract cu clubul si am fost cooptat si in staff, urmand sa fiu antrenor secund si jucator” a declarat Rica Neaga.

 

CS Mioveni a retrogradat la finalul sezonului trecut in Liga a II-a, si pentru ca nu a reusit sa indeplineasca baremul de 25 de puncte, va incepe campionatul cu o penalizare de 13 puncte.